Sastojci
- 4 jaja
- 4 zlice brasna
- 4 zlice secera
- 1 vanilija
- 1 prasak za pecivo
- zlica ulja
- zlica mljeka
- FIL
- 1 kg jabuka
- 2 pudinga od vanilije
- 6 zlica secera
- 1 vrecica zelatina
- slag
- cololada za posipanje
-
Priprema
-
Razdvojit zumanjak od bjelanjka
-
Umutit cvrst snjeg od bjelanjka
-
Umutit zumanjak sa secerom i vanilijom
-
Dodat brasno sa praskom, ulje i mljeko i izmjesat
-
Dodat snjeg od bjelanjka i dobro promjesat
-
Stavit da se pece 20 minuta na 170 ° C
-
U medjuvremenu u litri vode skuhamo jabuke koje smo prethodno naribali
-
Doat secer
-
Kad su jabuke kuhane dodati dva pudinga od vanilije koje razmutimo u malo vode
-
Puding sipat u jabuke i kuhat pet minuta
-
U fil dodat zelatin koji pripremimo po uputstvu na vrecici
-
Topli fil sipat na tjesto i satvit u frizider da se krema stisne
-
Ukrasit sa slagom i cokoladnim mrvicama
-
Nema komentara:
Objavi komentar