Sastojci
- Broj osoba:
- 250 g Lisnatog tijesta
- 600 g Pilecih prsa
- 2 kom Poriluka
- 2 kom Paprike ( crvena i zuta )
- 150 g Sampinjona
- 1 jaje za premazivanje
- vegeta,papar ,persin i ostali zacini po zelji
- 2 zlice Kiselog vrhnja
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
-
Poriluk ocistit,oprat i isjeci na kolutove.Piletinu isjec na kockice,pa stavit vegetu,papr i zacin po zelji.
-
Na vrucem ulju poprzit piletinu ( 10 minuta ) pa je izvadit na tanjur.
-
Na istom ulju porzimo poriluk,gljive i papriku dodat zlicicu vegete .Ne przit povrce vise od 15 minta .Ostavit povrce da se malo prohladi.
-
U povrce dodamo kiselo vrhnje i persin i promjesamo
-
Lisnato tijesto razvuc u kvadrat i isjeci na cetiri djela
-
Na svaki komad tijesta stavit povrce,a preko piletinu.Tijesto preklopit i ivice presavit tako da nadjev ne iscuri u toku pecenja
-
Slozit tijesto u pleh oblozen papirom za pecenje i premazat razmucenim jajetom
-
Peci na 170°C 30 minuta

Nema komentara:
Objavi komentar