srijeda, 29. siječnja 2014.

Krem juha od gljiva

Sastojci

Broj osoba:
6 osoba
  •  1,5 kg Sampinjona
  •  50g Maslaca
  •  100 ml Vrhnja za kuhanje
  •  1l Temeljac ( kokosji )
  •  2 zlice Ulja
  •   Ribani muskatni orascic,sol i papar 
  •  

    Priprema

    Vrijeme pripreme:
    45 min
    Težina:
    Jednostavno

    1. Gljive oprat i nasjeckat.
      Skuhat juhu od kokosje kocke
    2. Maslac sa uljem ugrijat.Dodat gljive 
      Posolit,popaprit i naribat orascic.
      Dinstat 1O minuta na laganoj vatri uz stalno mjesanje
    3. Kad su gljive izdinstane dodat juhu i kuhat 15 minuta
    4. Izmiksat gljive  i dodat vrhnje za kuhanje

    Posluživanje

    Juhu posluzit toplu uz prepeceni tost

Nema komentara:

Objavi komentar