Sastojci
Priprema
-
Ukljucite pecnicu na 180°C
U posudi izmjesamo brasno,prasak za pecivo i kakao -
Odvojimo zumanjke i bjelanjke
Bjelanjke umutimo u cvrst snjeg,a zumanjke mutimo sa secerom i vanilijom. -
U umucene zumanjke dodamo 6 zlica nutele i dobro promjesamo
-
Zatim dodajemo barsno ( koje smo predhodno vec pomjesali sa praskom i kakaom)
-
Na kraju dodajemo snjeg od bjelanjaka,koji lagano umjesamo u pripremljnu masu
-
Kalup oblozimo papirom za pecenje,dobivenu smjesu sipamo u kalup i pecemo 30 minuta na 180°C
-
Kad se kora ispece i dobro ohladi prerezemo je na tri djela i filujemo pripremljnom kremom
-
Krema
-
Pomjesamo 200 g maskarponea i 100 g nutele i time mazemo kore ( nutele mozete slobodno dodat i vise )
Prije nanosenja kreme ,kore prelit sa po pet zlica mljeka


Nema komentara:
Objavi komentar