srijeda, 22. siječnja 2014.

Krem juha od piletine

Sastojci

Broj osoba:
6 osoba
  •  4 kom pilecih prsa ( manjih ) oko 350grama
  •  3 kom mladog luka
  •  2 luka ( manje glavice)
  •  2 paprike ( crvena i zuta )
  •  150 ml vrhnja za kuhanje
  •  1 l kokosje juhe
  •   sol papar

Priprema

Vrijeme pripreme:
30 min
Težina:
Jednostavno

  1. Pileca prsa isjeci na trakice ( oko 3 cm)
    Luk sitno nasjeckat
    Papriku isjec na kockice
    Dok sve to sjeckate skuhat juhu od kokosje kocke 

  2. Na ugrijanom ulju desetak minuta dinstat piletinu i svo povrce.

  3. Dodat juhu,posolit ,popaprit i kuhat dvadeset minuta
  4. Kad je juha kuhana,dodamo vrhnje za kuhanje ,promjesamo pustimo jos par minuta da kuha

Posluživanje

Juhu serviramo uz topli kruh ili prepeceni tost i savrseno se uklapa uz ovu juhu zelena salata


Nema komentara:

Objavi komentar